11.10.2012

Modahaus arvio

Kuten jo tuossa aikaisemmin mainitsin, saapui Englannin maalta Modahaus pöytästudio/valoteltta/tausta kokoa "216" eli pienin. Valmistajalta löytyy myös kaksi suurempaa kokoa jotka varmasti kattavat myös kahvikuppia suurempien tuotekuvien ottajien tarpeet kotioloissa.

Paketti ilmestyi kotiovelle ja lituskaisesta pahvikääreestä paljastui muovinen kuori....
Alkufiilis oli hämmentävä, mihin sitä on tullut laitettua 40,-... Mutta kun kyseisen kuoren aukaisi ja kasasi käyttökuntoon oli fiilikset oikein hyvät. Pakkauksesta kuoriutuivat itse kasaantaitettava teline, neljä värillistä- ja kaksi erilaista valkoista taustaa. Toinen valkoisista on läpikuultavampi kuin toinen ja värillisiä pinoamalla sekä telineen takaa valolla sohien saa aikaan mielenkiintoisia liukuväriefektejä.

Hauskuutta lisää se että kaikki taustat ja itse teline ovat läpikuultavia joten voi halutessaan ohjata valoa pohjan kuin takaseinänkin kautta. Myöskin joustavasta materiaalista johtuen voi "valoteltaksi" taivuttaa päälle yhden taustamuoveista.
Materiaali tuntuu tukevalta, hieman samankaltaiselta kuin polypropeeniset kansiot ja paperitaskut. Siis kestävää, pyyhittävää ja kevyttä. Myöskin positiivinen asia on mahdollisuus sijoittaa teline myös pystyasentoon jolloin korkeampien kohteiden kuvaus onnistuu mukavasti.

Ja kuten kuvista huomaa on molemmissa reunoissa tuollaiset koukkumaiset ulokkeet johon tarvittaessa saa siimalla tai vastaavalla esineitä roikkumaan. SEKÄ suurin yllätys:


Kuori avattuna se asettautuu noiden hakasten avulla tukevasti myöskin valoteltan korvikkeeksi ympärille pehmentämään valaistusta...

Kaiken kaikkiaan mukava, erittäin inspiroiva ja hyödyllinen ostos jota tulen käyttämään paljon. Suosittelen!

Ei kommentteja: